Vilka investeringar ger bäst avkastning?

Det kan vara en riktig utmaning att ta reda på hur du ska investera dina pengar och öka din förmögenhet på egen hand. Det finns mycket information på Internet. Tyvärr finns det också många motstridiga åsikter, och i slutändan handlar det om vad som är rätt för dig.

Jag ska ge dig all information du behöver i den här artikeln. Om du är nybörjare och vill börja investera för att uppnå dina penningmål är detta ett bra ställe att börja. Det finns två viktiga frågor som du bör ställa dig själv när du vill börja investera.

Du kan välja att få hjälp med dina investeringar på flera olika sätt. Många människor vill inte ta sig tid att lära sig investera själva, så de anförtror sina pengar åt en finansiell rådgivare eller en förvaltare av gemensamma fonder. I båda fallen betalar du dock en avgift baserad på det investerade beloppet för att förvalta dina pengar.

För en lägre avgift kan du också använda en robotrådgivare. En robotrådgivare använder en datoralgoritm för att förvalta dina pengar som en robot. Den här typen av förvaltning har blivit populär eftersom den är billigare än att betala en finansiell rådgivare, men den är också mycket mindre påträngande.

Eftersom robotalgoritmerna väljer investeringar utifrån Modern Portfolio Theory (MPT) kan de dock inte generera betydande avkastning eller slå marknaden på lång sikt. 

Det sista alternativet kan ta längre tid, men ger dig de bästa resultaten. Detta är något du kan lära dig och göra själv. Det här är vad jag rekommenderar dig att göra. Om du är nybörjare på investeringsområdet kan du be ett "proffs" att hjälpa dig. Detta beror på att det finns många investeringsmyter som medvetet avskräcker människor från att tro att de kan göra det själva.

Det system eller den strategi jag rekommenderar är "Rule 1 Investing". Detta är ett sätt att investera i aktier på rätt sätt. Regel 1-investering är processen att hitta bra företag att investera i till ett attraktivt pris.

Termen "stora företag" har redan använts många gånger och om du är bekant med "Regel 1 för investeringar" vet du vad vi talar om, men låt oss gå igenom den kortfattat. Ett bra företag är ett företag med en trovärdig ledningsgrupp, en historik av tillväxt, en fördel gentemot konkurrenterna och ett företag som du kan förstå.